Mit főzzek ma? Klasszik minestrone, caprese saláta és olasz citromos süti készül

Olaszos ízekben dúskálunk ma: főzz minestrone levest, dobj össze egy caprese salit, és koronázd meg egy tepsi citromos kevert sütivel!

A mai napi menüre olaszkonyha-rajongók jelentkezését várjuk, jó étvágyat!

LEVES

Még több minestrone itt!

FŐÉTEL

Még több caprese itt!

DESSZERT

Még több kevert sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek