Mit főzzek ma? Gazdag minestrone, citromos spagetti és olasz almafánk hívogat

Olasz konyha, úgy imádunk! Megint könnyed, laktató, nyarat idéző ételekkel várunk titeket, főzzetek velünk ma is!

Meghozzuk a kedved a mai naphoz ezzel a menüsorral, az tuti: olaszos ízek várnak fincsi olasz zöldséglevessel, nyárias citromos spagettivel és töltött almafánkkal.

LEVES

Még több minestrone itt!

FŐÉTEL

Még több citromos tészta itt!

DESSZERT

Még több töltött fánk itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek