Mit főzzek ma? Medvehagyma-krémleves, reteklevélpesztós rizottó és epres minipite vár

Kicsit hangolódnál a húsvétra, de tartod a böjtöt, így a hús szóba sem jöhet? Akkor erre a menüre volt szükséged!

Kezdésnek egy gyönyörű színű medvehagyma-krémleves lesz, majd jöhet egy reteklevélpesztós rizottó, és végül egy epres minipitét falatozhatunk.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több epres pite itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

20 mesés gasztrokönyv 2025 karácsonyára, amitől minden konyhatündér szíve megdobban

Rég nem volt már ehhez hasonló gasztrokönyvdömping, mint az idei évben, de legalább van miből válogatni karácsonyi ajándék gyanánt. A felhozatal nagyon színes, hiszen a klasszikus szakácskönyvektől kezdve a vegán, mentes recepteket felvonultató köteteken át desszertekre fókuszáló vagy éppen az air fryer sokoldalúságát bemutató könyvek mellett önéletrajzi ihletésű kitárulkozással is találkozunk. Lássuk az idei év húsz, leginkább említésre méltó gasztrokönyvét!

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek