A mai ebéd igencsak laktató és emlékezetes lesz: majorannás csülkös bablevessel kezdünk, melyet egy igazi, hagyományos és minőségi brassói követ, desszertként pedig rózsaszínben tündöklő, habos ribizlis süteményt ajánlunk.
LEVES
FŐÉTEL
DESSZERT
Színes, ízekben gazdag menüt ajánlunk nektek bablevessel, valódi brassóival és krémes ribizlis süteménnyel.
A mai ebéd igencsak laktató és emlékezetes lesz: majorannás csülkös bablevessel kezdünk, melyet egy igazi, hagyományos és minőségi brassói követ, desszertként pedig rózsaszínben tündöklő, habos ribizlis süteményt ajánlunk.
LEVES
FŐÉTEL
DESSZERT
Tudtad, hogy nem kell a brokkolit rózsáira szedni ahhoz, hogy vajpuhára tudd főzni őket? Ha nem, akkor most lerántjuk a leplet egy szuper trükkről, amit tuti imádni fogsz!
NosaltyHa azt hisszük, hogy már minden oldaláról megismertük a fokhagymát, meglepetés vár ránk. Ugyanis van egy olyan része a zöldségnek, amit eddig elhanyagoltunk. A Napi Tipp pedig meg is mutatja, melyik az.
Lakos BenedekNem kell akkora truvájra gondolni, ha szeretnénk kicsit elegánsabb, luxibb kinézetet csempészni konyhánkba. Pár simítás, egy-két újdonság is csodákra képes.
Brecz JuditA mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.
Ötven éves kor fölött különösen érdemes odafigyelni ennek a vitaminnak a pótlására.
Egy nem mindennapi menüt álmodtunk meg neked mára: fenséges palacsintaleves, klasszikus fasírt és csokiöntetes menzás piskóta kényezteti az ízlelőbimbóidat.