Mit főzzek ma? Kukoricaleves, rozé kacsamell és mágnáspite a mai ebéd

A mai menünk igazán különleges fogásokból áll, mindezt a rövidhét alkalmából.

Póréhagymás kukoricaleves, rozé kacsamell tavaszi zöldséggel és diós mágnáspite a menü.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több kacsamellreceptek itt!

DESSZERT

Még több diós süti itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek