Mit főzzek ma? Krumplileves gazdagon, baconbe tekert camembert és lemon bar a menü

Jöhet a mai menünek egy igazán laktató krumplileves, egy különleges, baconbe tekert, rántott camembert és egy kívánatos lemon bar? Az egész család imádni fogja őket!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Mára egy gazdag krumplilevest és egy baconbe tekert, rántott camembert-kereket hoztunk nektek. Desszertnek pedig jöhet a csábító lemon bar, a legkrémesebb citromkocka!

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Még több baconbe göngyölt falatok itt!

DESSZERT

Még több sütikocka itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek