Mit főzzek ma? Krémes tojássaláta, csülök pékné módra és csokis répatorta ámít

Mai menünk ünnepi hangulatú, és bár mindenki a vasárnapot és a hétfőt várja, mi megadjuk a módját a szombati ebédnek is, hiszen úgyis marad belőle holnapra is!

Három fogás, melyet a húsvét izgalma ihletett! Készítsük el, napokig lakmározhatjuk őket:

ELŐÉTEL

Még több tojássaláta itt!

FŐÉTEL

Még több csülök itt!

DESSZERT

Még több répatorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek