Mit főzzek ma? Kétbabos leves, hortobágyi palacsinta és kókuszkrém a lakoma

Főzzünk ma mindenféle jót, például egy fehérbabos-vajbabos levest, egy hússal töltött hortobágyit, a végére pedig feltehetjük az i-re a pontot egy gyümölcsös kókuszkrémmel.

Magyaros menü érkezik mára, a végén egy édes csavarral: kétbabos leves, hortobágyi palacsinta és áfonyás kókuszkrém ad erőt.

LEVES

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Még több desszertkrém itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...