Mit főzzek ma? Kétbabos leves, hortobágyi palacsinta és kókuszkrém a lakoma

Főzzünk ma mindenféle jót, például egy fehérbabos-vajbabos levest, egy hússal töltött hortobágyit, a végére pedig feltehetjük az i-re a pontot egy gyümölcsös kókuszkrémmel.

Magyaros menü érkezik mára, a végén egy édes csavarral: kétbabos leves, hortobágyi palacsinta és áfonyás kókuszkrém ad erőt.

LEVES

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Még több desszertkrém itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...