Mit főzzek ma? Kelkáposztaleves, sült fetasajt és diós kalács éltet

A mai ebédünk könnyed lesz, nem terheli majd annyira a gyomrot: vegán kelkáposztaleves után zöldséges sült feta érkezik, a desszert pedig diós kalács lesz.

Készítsünk ebédre egy vegán kelkáposztalevest, majd süssünk fetasajtot zöldségekkel, édesség gyanánt pedig foszlós diós kalácsot.

LEVES

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Még több kalács itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...