Mit főzzek ma? Jéghideg kefires uborkaleves, csirkemell zöldséges bulgurral és egyszerű cseresznyés pohárkrém rúgja rá az ajtót a hétre

Hétkezdésnek dukál egy olyan menüsor, pláne ebben a melegben, amivel nem vesződünk sokat, nem terheli a szervezetünket, mégis jól esik minden falatja. Lássuk a jéghideg levesünket, könnyed húsos-zöldséges főételünket és a kanalazható cseresznyés desszertünket!

Megadja a kellő lendületet a hétre, de nem nehezít el:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...