Mit főzzek ma? Kedden a menza hódít: tojásleves, rizses hús, piskóta

Természetesen mindenből a jobbik megoldást kerestük: csurgatott tojásleves, igazi bácskai rizses hús koviubival, és a végére isteni piskótarolád baracklekvárral - ez a mai menü.

A mai ajánlat a menzás időket idézi - ne féljetek, ezúttal finom lesz! A tojásleves jól elkészítve igazi különlegesség tud lenni, ezt magyaros bácskai követi uborkával, a sort pedig piskótarolád zárja.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek