Mit főzzek ma? Imádni való finomságok a hét utolsó munkanapjára

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma karfiollevest hoztunk resztelt májjal és csokis madártejjel.

LEVES

Virslis karfiolleves

Recept itt!

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Ropogós hagyma pirított csirkemájjal, burgonyapürével

Recept itt!

Még több resztelt máj itt!

DESSZERT

Csokoládés madártej

Recept itt!

Még több madártej itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek