Mit főzzek ma? Igazi nyári fogások a retró jegyében, szilvás sütivel a végén

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma is igazi nyári fogásokat hoztunk:

LEVES

Hideg almaleves rozmaringgal

A receptért ide kattints!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Töltött paprika Smaragd konyhájából

A receptért ide kattints!

Még több egytálételt itt találsz!

DESSZERT

Fahéjas-mandulalisztes süti szilvával

A receptért ide kattints!

Még több gyümölcsös sütit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk