Mit főzzek ma? Hamis húsleves, zöldséges kuszkusz és triplatejes kalácsfelfújt hív

Lesz ok a meglepetésre, miközben végigesszük magunkat a napi menüsoron. Hamis húsleves (tökből), zöldséges kuszkusz (marokkói módra) és banános kalácsfelfújt (triplatejes) vár.

Izgalmak közt költhetjük el a mai ebédünket, ugyanis a húsleves tökből készül, a kuszkuszban hétféle zöldség vár, a kalácsfelfújt pedig három különböző tejjel!

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több kuszkusz itt!

DESSZERT

Még több kalácsfelfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.