Mit főzzek ma? Hagymaleves, savanyú káposztás rakott krumpli és túrós szelet a menü

Egy igazán mennyei menüt raktunk össze nektek, amelynél fontos szempont volt, hogy szezonális alapanyagokat is tartalmazzanak a fogások.

A mai menü tele van fantasztikus ízekkel: kezdetnek egy háromhagymás levest szolgálunk fel, majd egy savanyú káposztával és csirkével rakott krumplival folytatjuk a menüt, végül egy gesztenyés-aszaltszilvás-túrós szelettel fejezzük be.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott krumpli itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek