Mit főzzek ma? Hagymaleves, édes-savanyú csirke és meggyes tejpite a menü

Lenyűgöző ízek és praktikus ételek: ezekről szól a mai ebéd. Egészen pontosan hagymalevesről, édes-savanyú csirkéről és meggyes clafoutis-ról.

Ne kössünk kompromisszumot, főzzünk kevés macerával isteni fogásokat ebédre: gyors, selymes hagymalevest, izgalmas édes-savanyú csirkét és klasszikus meggyes tejpitét kínálunk mára.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több kínai étel itt!

DESSZERT

Még több clafoutis itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek