Mit főzzek ma? Hagymakrémleves, székelykáposzta és joghurtos bögrés csábít

A pénteki napra póréhagymából készítünk krémlevest, amit kiadós székelykáposzta követ tejföllel turbózva, a végén pedig könnyed bögrés sütemény zárja a sort.

Mai ajánlatunk krémes póréhagymás krémlevest vonultat fel, ezt tartalmas húsos székelykáposzta követi, a sort pedig joghurtos bögrés süti zárja.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek