Mit főzzek ma? Mutatós krumplileves, pörkölt és nutellás brownie csábít

A csicseriborsóval megspékelt burgonyakrémlevest egy klasszikus sertéspörkölt követi, a sort pedig most nutellás brownie zárja - csodás mind!

Ezt az csinos és különleges krumplilevest kénytelenek leszünk elkészíteni máskor is! A pörkölt, ami utána érkezik, isteni és szaftos, pont, ahogy szeretjük, a desszertről pedig szót se ejtünk, árulkodjon a kép!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.