Hétvégi menüsor az ínyenceknek!
LEVES
húsleves
Aranyló gyöngytyúkhúsleves
A gyöngytyúkhúsleves nem csupán egy ünnepi fogás, hanem egyben visszatekintés a hagyományokra és az igényes, lassú főzés kultúrájára. Bár a gyöngytyúk manapság kevésbé gyakori a ...
Még több húsleves itt!
FŐÉTEL
sült tarja
Tepsis mustáros tarja sült újkrumplival
Kiváló és szaftos sült tarja készíthető jénai edényben: nem elég, hogy minden zamat az üvegtálon belül, tehát az ételben marad, de még zöldségköretet is készíthetünk a ...
Még több sült tarja itt!
DESSZERT
krémes
Kárpátok-krémes
A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...
Még több krémes itt!