Mit főzzek ma? Olasz grissinit, toszkán sütőtökös bablevest és vegán forró csokit készítünk

Főételünk egy gazdag sütőtökös, fodros keles bableves Toszkánából, hozzá grissini sül, végül pedig vegán forró csoki a szürcsölnivalónk.

Lakjunk jól ma egy kiadós, télies zöldséges bablevessel, hozzá grissinit ropogtatva, és zárjuk az ebédet forró csokival, vegán módra!

ELŐÉTEL

Még több grissini itt!

FŐÉTEL

Még több bableves itt!

DESSZERT

Még több forró ital itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...