Mit főzzek ma? Gombócos spárgakrémleves, käsepätzle és citromos-túrós frissít fel

Friss, üde és harsány ízekkel hódító menü állt össze mára: polentagombócok gazdagítják a spárgakrémlevest, az osztrák sajtos galuska szaftosan csábít, míg a sütemény kaportól, citromtól, túrótól és cukkinitől dagad.

Tavaszia hangulatban fogunk ma megebédelni: gombócokkal teli spárgakrémleves, sajtos galuska és kapros-citromos süti vár.

LEVES

Még több spárgakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több galuska itt!

DESSZERT

Még több kevert sütemény itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek