Mit főzzek ma? Gombócos spárgakrémleves, käsepätzle és citromos-túrós frissít fel

Friss, üde és harsány ízekkel hódító menü állt össze mára: polentagombócok gazdagítják a spárgakrémlevest, az osztrák sajtos galuska szaftosan csábít, míg a sütemény kaportól, citromtól, túrótól és cukkinitől dagad.

Tavaszia hangulatban fogunk ma megebédelni: gombócokkal teli spárgakrémleves, sajtos galuska és kapros-citromos süti vár.

LEVES

Még több spárgakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több galuska itt!

DESSZERT

Még több kevert sütemény itt!

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty