Mit főzzek ma? Elegáns fogások vasárnapra

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma palóclevest hoztunk szűzérmével és krémes sütivel.

LEVES

Palócleves Gundel módra dnbsoldierstől

Recept itt!

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Sertésszűzérmék aszaltszilvás-mártással, fokhagymás burgonyával

Recept itt!

Még több szűzpecsenye itt!

DESSZERT

Vaníliás-csokis-diós szelet

Recept itt!

Még több réteges sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek