Mit főzzek ma? Édesköményes paradicsomleves, könnyű dinnyesaláta fetával és csúsztatott palacsinta a menü

Ma is szállítjuk a kedvenceket! A paradicsomlevest édesköménnyel turbóztuk fel, a dinnyéhez sós feta és friss menta került, a csúsztatott palacsintát pedig egyszerűen csak, imádjátok!

Gondolunk rátok a kánikulában, jöjjönek hát könnyed, mégis színes fogásaink, melyekkel garantáltan nem lőhettek mellé!

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

DESSZERT

Még több rakott palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?