Mit főzzek ma? Édesköményes paradicsomleves, könnyű dinnyesaláta fetával és csúsztatott palacsinta a menü

Ma is szállítjuk a kedvenceket! A paradicsomlevest édesköménnyel turbóztuk fel, a dinnyéhez sós feta és friss menta került, a csúsztatott palacsintát pedig egyszerűen csak, imádjátok!

Gondolunk rátok a kánikulában, jöjjönek hát könnyed, mégis színes fogásaink, melyekkel garantáltan nem lőhettek mellé!

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

DESSZERT

Még több rakott palacsinta itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.