Mit főzzek ma? Csurgatott tojásleves, hagymás-baconös nudli és Rákóczi-túrós piteformában kényeztet ma

Itt az ideje, hogy fenséges fogásokkal kényeztesd az ízlelőbimbóidat! Kerüljön ma az asztalra egy klasszikus csurgatott tojás, egy hagymás-baconös nudli és egy szemkápráztató Rákóczi-túrós.

Szem nem marad szárazon az alábbi ínycsiklandozó fogásoktól! Lesz itt klasszikus csurgatott tojásleves, hagymás-baconös nudli és Rákóczi-túrós piteformában.

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több nudli itt!

DESSZERT

Még több túrós pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek