Mit főzzek ma? Csorbaleves húsgombóccal, gyömbéres csirkeragu és cseresznyés kuglóf csábít

Készüljün ma klasszikus csorbaleves, benne remek húsgombóccal, főétel gyanánt gyömbéres csirkeragut rittyentünk, végül pedig egy emlékezetes kuglófba pakoljuk a cseresznyéinket.

Igazi hétvégi menüre invitálunk titeket, gazdag ízek, laktató választék!

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több ragu itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös kuglóf itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!