Mit főzzek ma? Marhahúsos borscs, gombás tészta és céklás-kakaós kuglóf a menü

A mai menüsort egy nem hétköznapi leves nyitja, a tésztás második fogás egészen gyors és könnyed, a desszert érdekessége pedig, hogy a leves fő alapanyagával készül!

Mára kiadós, marhahúsos-céklás borscslevest gondoltunk ki nektek, mely után egy könnyed gombás tészta következik, hogy a sort egy szintén céklával sült kakaós kuglóf zárja.

Még több borscsrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tejszínes tészta itt!

DESSZERT

Még több extra kuglóf itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...