Mit főzzek ma? Marhahúsos borscs, gombás tészta és céklás-kakaós kuglóf a menü

A mai menüsort egy nem hétköznapi leves nyitja, a tésztás második fogás egészen gyors és könnyed, a desszert érdekessége pedig, hogy a leves fő alapanyagával készül!

Mára kiadós, marhahúsos-céklás borscslevest gondoltunk ki nektek, mely után egy könnyed gombás tészta következik, hogy a sort egy szintén céklával sült kakaós kuglóf zárja.

Még több borscsrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tejszínes tészta itt!

DESSZERT

Még több extra kuglóf itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...