Mit főzzek ma? Borscs, krumplis tészta és mákos almatorta készül

A mai napon ínycsiklandozó fogások kerülnek az asztalra, melyekkel könnyedén jól megtömhetjük a bendőnket.

Kezdésnek egy mennyei borscs kerül az asztalra, majd jöhet egy fantasztikus krumplis tészta, végezetül egy mákos almatortát vághatunk fel.

LEVES

Még több borscs itt!

FŐÉTEL

Még több krumplis tészta itt!

DESSZERT

Még több almatorta itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek