Mit főzzek ma? 2017. 11. 06. hétfő

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma paradicsomlevest hoztunk tepsis csirkével és reform tiramisuval.

LEVES

Paradicsomleves parmezános húsgombóccal

Recept itt!

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Mediterrán tepsis csirke fokhagymás spagettivel

Recept itt!

Még több tepsis hús itt!

DESSZERT

Cukorbeteg- és kismamabarát "tiramisu" chiapudinggal

Recept itt!

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek