Mit főzzek ma? 2017. 10. 31. kedd

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma minestrone-t hoztunk csirkepogácsával és mandulás süteménnyel.

LEVES

Minestrone spagettivel és parmezánnal

Recept itt!

Még több minestrone itt!

FŐÉTEL

Csirkepogácsa tárkonyos mártásban

Recept itt!

Még több tejszínes hús itt!

DESSZERT

Toszkán mandulás sütemény

Recept itt!

Még több kevert sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk