Mit főzzek ma? 2017. 10. 11. szerda

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma hallevest hoztunk tejszínes csirkével és diós-csokis muffinnal.

LEVES

Tejszínes halleves

Recept itt!

Még több halleves itt!

FŐÉTEL

Tejszínes-kukoricás csirkemell

Recept itt!

Még több tepsis hús itt!

DESSZERT

Citromos-áfonyás és diós-csokis muffin

Recept itt!

Még több diós muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek