Mit főzzek ma? 2017. 10. 10. kedd

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma vöröslencse-levest hoztunk kuszkusszal és avokádótortával.

LEVES

Egzotikus vöröslencse-leves

Recept itt!

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Színes őszi kuszkusz édesburgonyával

Recept itt!

Még több kuszkuszos recept itt!

DESSZERT

Mentás nyers vegán avokádótorta

Recept itt!

Még több reform süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek