Mit főzzek ma? 2017. 10. 06. péntek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma kukoricalevest hoztunk tofus tésztával és áfonyás sütivel.

LEVES

Kukorica-krémleves Gerbla konyhájából

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Tészta tofuval

Recept itt!

Még több kínai tészta itt!

DESSZERT

Áfonyás boglyaska

Recept itt!

Még több kiflifelfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek