Mit főzzek ma? 2017. 08. 11. péntek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma csicseriborsó-krémlevest hoztunk paradicsomos tésztával és almás, mikrós sütivel.

LEVES

Mézes-gyömbéres csicseriborsó-krémleves

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Tejszínes paradicsomos csirkés spagetti

Recept itt!

Még több paradicsomos tészta itt!

DESSZERT

Sajtkrémes almatorony villámsütin

Recept itt!

Még több mikrós süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek