Mit főzzek ma? 2017. 07. 14. péntek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma gazpacho-t hoztunk bundás karfiollal és zabkeksszel.

LEVES

Gazpacho ahogy Fahéj készíti

Recept itt!

Még több gazpacho itt!

FŐÉTEL

Karfiol pakora - karfiol fűszeres bundában sütve

Recept itt!

Még több bundázott zöldség itt!

DESSZERT

Mazsolás-zabpelyhes cookie

Recept itt!

Még több zabpelyhes keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek