Mit főzzek ma? 2017. 05. 03. szerda

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma burgonyakrémlevest hoztunk ananászos hússal és teasüteménnyel.

LEVES

Currys burgonyakrémleves kolbászropogóssal

Recept itt!

Még több burgonyakrémleves itt!

FŐÉTEL

Hawaii csirkemell Panka80 konyhájából

Recept itt!

Még több ananászos hús itt!

DESSZERT

Mogyorós teasütemény csokiráccsal

Recept itt!

Még több teasütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek