Mit főzzek ma? 2017. 04. 21. péntek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma brokkolikrémlevest hoztunk rántott hússal és linzerrel.

LEVES

Fokhagymás brokkolikrémleves

Recept itt!

Még több brokkolikrémleves itt!

FŐÉTEL

Rántott hús sütőben sütve

Recept itt!

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Tojáslinzer E2 konyhájából

Recept itt!

Még több linzer itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk