Mit főzz szombaton? Ínycsiklandó ételek az egész családnak

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma igazi, hétvégi fogásokat választottunk: édesburgonya-leves, olaszos göngyölt hús és gőzölt puding.

LEVES

Almás-zelleres édesburgonya-leves

Recept itt!

Még több burgonyakrémleves itt!

FŐÉTEL

Toszkán göngyölt hús

Recept itt!

Még több göngyölt hús itt!

DESSZERT

Gőzölt puding Jenő Chef konyhájából

Recept itt!

Még több puding itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek