Mit főzzek ma? Karfiollevestől, csirkés aprópecsenyétől és Dunahullámtól lesz tele a pocak

Mai háromfogásos menüajánlatunkban az a jó, hogy mindegyik étel hamar elkészül, na meg az is, hogy mindegyiknek mennyei az íze.

Ma ízletes karfiollevest kínálunk, melyet csirkés aprópecsenye kísér krumplival, desszertnek pedig egy igazán édes és krémes Dunahullámot készítünk.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos egytálétel itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös süti itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek