Mit főzzek ma? Karfiollevestől, csirkés aprópecsenyétől és Dunahullámtól lesz tele a pocak

Mai háromfogásos menüajánlatunkban az a jó, hogy mindegyik étel hamar elkészül, na meg az is, hogy mindegyiknek mennyei az íze.

Ma ízletes karfiollevest kínálunk, melyet csirkés aprópecsenye kísér krumplival, desszertnek pedig egy igazán édes és krémes Dunahullámot készítünk.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos egytálétel itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek