Minden étel fontos, szól valamiről

Sokszor a hétköznapi sietségben nem jut időnk azon gondolkodni, mit főzzünk vacsorára. Varázsoljunk ünnepi ételeket hétköznapokon is a Vénusz Alkalomválasztóval!

Életünk minden fontos eseményén helyet kap az étel.

Ünnepi ételt készítünk karácsonykor, húsvétkor, evéssel ünneplünk minden esküvőt, születés- és névnapot, de komoly vacsorával és koccintással pecsételjük meg a munkahelyi csapatépítéssel töltött délutánt is. Itt a NoSaltyn is látszik, hogy az ünnepnapok elképzelhetetlenek az alkalomhoz illő menü nélkül.

Vénusz alkalomválasztó

De mi a helyzet a hétköznapokkal?

A mindennapi rohanásban sokszor elsikkadnak az étkezések és csak a „Gyorsan bekapok valamit” irányítja a gondolatainkat, vagy épp az ellenkezőjét hisszük, azaz, hogy csak akkor vagyunk jó szakácsok, háziasszonyok, ha minden este többfogásos, fejedelmi vacsorát teszünk le az asztalra.

Pedig ez nem így van. A hétköznapok is alkalmak, legalább akkorák, mint az ünnepek és pont ugyanaz a lényegük: A szándék. Mert gondoljunk csak bele, miért állunk a konyhában, akár gyömbéres kacsát sütünk édesburgonyával, akár paprikás krumplit kavargatunk szerda este? Mindig valakinek szánjuk az asztalra kerülő ételt és mindig célunk van vele: Néha ünnepelünk vagy dicsérünk, máskor meg vigasztalunk, vagy épp biztatunk. A hétköznapi alkalmak pedig éppoly fontosak és emlékezetesek. Lehet egy sajtos szendvicsből erőt adó reggeli a vizsgához, jelentheti egy sütőtökkrémleves a családi együttlétet vagy egy gyorsan összedobott padlizsánkrém a baráti csevegést. Kinél éppen mi.

A Vénusz, a jól ismert étolajmárka, amely pár éve margarinok védjegye is, új kampányában ezt a gondolatot hirdeti: Minden étel fontos, szól valamiről.

Ezért új perspektívából közelítik meg az ételek elkészítését is: Nem hozzávalók vagy főzési idő alapján, nem is a kalóriák felől nézve ajánlanak recepteket, hanem az ő keresőjükben alkalmak közül válogathatunk.

Próbáljátok ki Ti is, hiszen a Vénusz Alkalomkeresővel egyszerűen szűrhettek a receptek között és készíthettek együttlétet, vallomást, lustálkodást, biztatást a NoSalty és a Vénusz segítségével!

További információt a Vénuszról itt találsz

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek