Milliók kedvenc gasztromagazinja! (x)

Immár ötödik hónapja főzünk közösen sok ezer ismeretlen ismerőssel. Mi adjuk a recepteket, az Olvasók a bizalmat. A borítón bárányborda cukkinisalátával, amivel magunkat és a barátainkat is megvendégelhetjük.

Jót enni bármikor lehet!

A BBC GoodFood Világkonyha nem akar mást, mint megmutatni, hogy a jó étel mindenkit összehoz, és hogy jót enni bármikor lehet. Otthon is. Sőt, otthon igazán!A legegyszerűbb tésztaételtől kezdve a vegetáriánus ételeken át, a különleges bélszínig, a családi vacsoráktól kezdve, a süteményeken át, egészen az ünnepi lakomákig, receptek garmadája várja az otthoni szakácsokat. Ráadásul változatos kombinációkban, úgy, hogy azt bárki könnyedén elkészítheti.

Gyorsan és könnyedén

Ha valami finom ételre vágyik, de nem szeretne túl sok időt tölteni a konyhában, ha különleges fogásokkal szeretné meglepni a vendégeit, ha stressz nélkül, könnyedén szeretné elkészíteni a hétköznapi és ünnepi menüket, ha kíváncsi a világ leghíresebb séfjeinek, a hazai gasztrovilág kiemelkedő egyéniségeinek titkaira, ismert és közkedvelt magyar személyiség gasztroélményeire, kedvenc ételeire, olvassa, forgassa a BBC GoodFood Világkonyha magazint.

A többszörösen kipróbált receptek, látványos fotók, közérthető leírások minden segítséget megadnak ahhoz, hogy stressz nélkül, könnyedén és szórakoztatóan készíthessünk elegáns menüket, kipróbáljunk új fogásokat, ismét felfedezzük a főzés örömét és finomat együnk egész héten.Mert enni jó! Csak nem mindegy, hogy mit, mikor, kivel és milyen áron.A lényeg: szorítsanak helyet a konyhapulton a BBC GoodFood magazinnak, hogy mindig kéznél lehessen.

Kövessen minket a Facebookon itt >>

Fizessen elő a BBC GoodFood Világkonyha magazinra itt >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?