Így alakult az első találkozás a leváltott Sárközi Ákos és a Konyhafőnök zsűritagjai között

A Michelin-díjátadón Magyarország legnívósabb éttermeinek tulajdonosai vehettek részt, így a korábbi konyhafőnökös zsűritag, Sárközi Ákos a műsor aktuális séfeivel nézhetett farkasszemet.

Ahogy azt mi is megírtuk, december 10-én fény derült a Michelin Guide listájára, melyben a legnevesebb magyar éttermek sorakoznak fel. A díjátadó tartogatott meglepetéseket, hiszen egy új vidéki étterem is csillagos lett, A Konyhafőnök című műsor korábbi zsűritagja, Sárközi Ákos pedig most először tartózkodott egy térségben az új zsűritagokkal.

Sárközi Ákos
Sárközi Ákos még a Konyhafőnökben/ Fotó: RTL/Tulok András

Mint arról mi is hírt adtunk, a 11. évadban már nem láthattuk viszont a Konyhafőnök korábban állandó zsűritagját.

Sokáig hintában voltam, én azt éreztem, hogy oké lesz, mennem kell, de szeretnének változásokat, és az utolsó pillanatig azt hittem, leszek A Konyhafőnökben. De a forgatás megkezdése előtt két héttel, amikor már megvolt az utódom vagy utódaim, akkor tudtam meg, hogy nem kell mennem 

– árulta el a Blikknek.

Helyére Kaszás Kornél, a Babel Budapest étterem vezető séfje, illetve Tóth Szilárd, a SALT étterem vezetője és társtulajdonosa került, aki a világ 100 legjobb séfje között szerepel a The Best Chef listáján.

Az eseményen először jelent meg együtt Sárközi Ákos az új zsűritagokkal, ráadásul a 4 sztárséfről (hiszen Rácz Jenő maradt a zsűriben) közös fotó is készült, amit Rácz Jenő 24 órán át elérhető Instagram sztoriban osztott meg.

A séfek mindegyike megtarthatta csillagát, Rácz Jenő pedig elismerő szavakkal méltatta séftársait Instagramján.

Forrásunk volt.

Címlapkép: RTL/Tulok András


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Sajtkrémes fánk

Itt van a farsangi szezon, de ki mondta, hogy csak az édes a nyerő? :) Minden sós után kell valami édes, de minden édes után mindenképp kell valami sós is :D. Próbáljuk ki ezeket az isteni ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...