Mézes Mackó Büfé a Szamosnál

Sokan emlékeznek még a Mézes Mackó kaszinótojására, tormás sonkatekercsére és hidegtálaira. Az eredeti receptek alapján a Szamos Műhelyben néhány hete újra gyártják őket! (x)

A Szamos legújabb termékcsaládjának, a Mézes Mackó Hideg Büfé választékának bevezetése hátterében két fontos momentum áll. Egyrészt, a külföldi kávéházaknál is népszerű és jól működő koncepció szerint a kávéházak a klasszikus cukrászdai kínálat mellett reggelit és ebédet is kínálnak a betérő vendégeknek – a legnagyobb Szamos üzletek már hosszabb ideje berendezkedtek a reggeliztetésre, a Vörösmarty téri Szamos Gourmet Ház pedig ebédmenüvel és a la carte választékkal is várja a külföldi és belföldi vendégeket. A klasszikus Mézes Mackó ízek és finomságok felelevenítése ezt a kávéházi kínálatot szélesíti és színesíti tovább a Szamos üzletekben.

A másik fontos motiváció, hogy aki ismerte a Mézes Mackó egykori ínyencségeit, rajongott értük. A termékek életre keltésének ötlete akkor merült fel, amikor az egykori Mézes Mackó üzem vezetője a Szamos Gourmet Házban járt, és találkozott a Szamos tulajdonosaival. A Szamos részéről örömmel elevenítették fel a régi, általuk is nagyon kedvelt minőségi termékek receptjeit, a Mézes Mackó egykori vezetője pedig boldogan adta át a tudását.

A Szamos Műhelyében azokra is gondolnak, akik otthoni, családi vagy éppen irodai összejöveteleket szerveznek és vendégeket várnak. A Szamos online boltjában - a könnyedén és tetszőlegesen összeválogatható édességek és ünnepi torták mellett - különleges fogás lehet ebédre vagy más alkalmakra egy-egy finom Mézes Mackó összeállítás, melyek gusztusos, szállításbiztos dobozkákban kényelmesen házhoz is rendelhetők. Klasszikus sonkatekercs kukoricasalátával, tejszínes besamell-krémmel töltött kaszinótojás, norvég füstölt lazaccal készített töltött tojás ínyenc Waldorf salátával - a választék széles.

Kétségtelen, hogy a Mézes Mackó sikerének titka a mai napig a kiváló alapanyagokban, a pontosan betartott receptekben és a sok-sok odafigyelésben rejlik. Tegyen egy próbát!

A hidegkonyhai termékeket jelenleg öt Szamos üzletben lehet megkóstolni, és már interneten is megrendelhetők a Szamos Online boltjában. (X)

Allee Cukrászda – 1117 Bp., Váli u.3.

Budai Cukrászda – 1126 Bp., Böszörményi út 44-46.

Royal Kávéház – 1075 Bp., Erzsébet krt. 43-49.

Sugár Bonbonéria – 1148 Bp., Örs vezér tere 24.

Szépkilátás Cukrászda – 1121 Bp., Szépkilátás u.1.

Hozzászólások (1)

koszider

Sonkás-tormakrémes molnárka? Szerintem az volt a legjobb. Meg a tojássaláta. Meg a turmix.

Címlapról ajánljuk

További cikkek