Meseerdő egyetlen törött cserépből!

Eltört a nagy páfrány cserepe, és napok óta kerülgeted földestül? Ne dobd ki, csinálj belőle meseerdőt, gyönyörűen mutat majd a kertben is, az ablakban is!

Ha van egy nagy törött csereped - igen, törött! - ne dob ki, tartsd meg a benne levő földdel együtt, és ha van némi kézügyességed, készíts belőle csodás meseerdőt vagy lépcsős-zegzugos-koboldos-erdei tündéres díszt a kertbe vagy az ablakpárkányra. A hangsúly a képzeleten és rajtad van, azaz minden attól függ, mire vágysz - bármit rátehetsz, beleszúrhatsz, tűzhetsz, és természetesen bevonhatod a gyerekeket is!

És ezt láttad már?

Termesszünk a teraszon!

(cikforrás: popsugar)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek