Vendéglátóhelyek állnak ki a feljelentett mentősök mellett

Néhány nappal ezelőtt valaki feljelentett egy szolgálatban lévő mentőst, aki ebédet vásárolt az egyik Szentendrei úti gyorsbüfében. A feljelentő panaszához csatolt kép egy pillanat alatt járta be az internetet, sokak mellett pedig a vendéglátósok sem hagyták szó nélkül az esetet.

,,Különös lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz a Húsvéti ünnep alatt, amiben egy férfi sérelmezi, hogy szolgálatot teljesítő bajtársaink ebédet vásároltak" - írta egy nappal ezelőtt az Országos Mentőszolgálat, akik a feljelentő által készített képpel ábrázolták, hogy egyik munkatársuk, a megfelelő távolságot betartva egy Szentendrei úti gyorsbüfé előtt állva várt elviteles ebédjére. Bár a beérkező panasz szerint a szolgálatban lévő mentős hosszú percekig állt sorban, a mentőautó fedélzeti computere szerint csupán 1 perc 51 másodpercig tartott a kitérő, melyet a szolgálatban lévő mentősök a kórházból a mentőállomásra visszatérve tettek meg.

PIROS TOJÁS HELYETT FELJELENTÉST KAPTAK HÚSVÉTKOR A MENTŐK Különös lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. április 6., kedd

A kép rövid idő alatt több ezer reakciót váltott ki az internetezőkből, a legtöbben értetlenségüket fejezték ki amiatt, miért jelentgeti fel valaki az egészségügy élvonalában dolgozó mentősöket, akik - mint az a Mentőszolgálat által kiderült - csak órákkal később tudták elfogyasztani ebédjüket egy újabb riasztás miatt.

A történet itt még nem ér véget, a vírusszerűen terjedő bejegyzésre reagálva ugyanis egyre több vendéglátóhely áll ki a már több mint egy éve a koronavírus-járvány ellen harcoló mentősök mellett. Szerda délutánra egy balassagyarmati gyros-os, Popomájer Lajos és Popomájerné Molnár Viktória gyorsbüféje is beállt a kezdeményezés mögé, ők minden, a helyi Tesco környékén megforduló, szolgálatban lévő mentősnek ajándék gyros-szal kedveskednek.

Egy mentős sem maradhat hamburger nélkül! Mi számíthatunk Rátok, Ti számíthattok ránk. A Zing Burger csapata a héten...

Közzétette: Zing Burger&Co – 2021. április 7., szerda

Ahogy azt a Kreativ.hu is megírta, az országszerte ismert Zing Hamburgerező pedig Budapest mellett Debrecenben és Székesfehérváron is ajándék hamburgert biztosít a mentősöknek, mint írják:

...mi így fejezzük ki köszönetünket az emberfeletti munkátokért.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

címlap: Zing Burger&Co

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek