Megszületett Gianni és Debreczeni Zita kisfia - ezt a gyönyörű olasz nevet kapta

Örömhír: megszületett Gianni Annoni és Debreczeni Zita várva várt gyermeke - a fiatal anyuka és apuka is közösségi oldalán örvendezett kisfiának! 

"Isten hozott, figlio mio! Nagyon vartunk...28.08.2020 Gianfranco Máté 3.850 gr. 55 cm., 17.07ora! Mamma Zita jol van" - ezzel a tömör és velős örömhírrel tudatta a nagyvilággal Gianni, hogy Máté világra jött.

Zita azt is elárulta az Instán, hogy a Gianfranco Máté név azt jelenti: "Isten ajándéka" - ezt a cuki képet látnotok kell!

Debreczeni Zita és Gianni Annoni még februárban jelentették be, hogy hamarosan szülők lesznek. A sztárpár nem titkolta, nagyon vágytak már a babára, és arról is beszéltek, milyen küzdelmes utat jártak be, mire megfogant első gyermekük – Zita endometriózisa óriás akadályt jelentett, végül a lombik mellett döntöttek.

„Sok erő kellett hozzá, igazi családerő. A mi kapcsolatunkat még jobban megerősítette. És szeretnénk valahogy erőt adni másoknak, hogy tartsanak ki, adjanak maguknak időt. Nekünk a tizedik lombikot kellett kivárnunk” - mesélte Gianni akkor.

Gratulálunk a párnak és a babának, Máténak!

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!