Megőrül az internet a japánok grillsütőjétől és kuktájától

Egy japán férfi kerti grillsütőket kezdett el készíteni Youtube-csatornáján, az alkotásokért pedig mindenki odavan, hiszen nem csak kicsik, de még működőképesek is!

A Big WR nevű Youtube-csatorna valószínűleg nem véletlenül rendelkezik 176 ezer feliratkozóval: videóikban kreatív megoldásokat láthatunk arra vonatkozóan, hogyan csináljunk játékgépet egy papírdoboz és egy tablet segítségével, kuktát kólás dobozból, vagy hogyan süssünk meg egy csirkecombot egy mini kerti grillsütő segítségével.

A japánok alapvetően nagyon szeretnek kicsinyített másolatot készíteni a mindennapi életben használt tárgyakról, ez alkalommal viszont valami olyan jópofa és látványos dolgot sikerült készíteniük, amely nem csak mutatós, de teljes egészében használható is.

A kerti grillsütőt apró téglákból építették fel, és egy kis ügyeskedéssel az építés után már használható is, a különböző videókban halat és csirkét is sütnek, a végeredmény pedig nem csak gusztusos, de teljesen ehető is!

A kuktával már kicsit más a helyzet, bár az egész - pár csavar kivételével - egyetlen kólás dobozból készül, ez sajnos nem használható rendeltetése szerint, lehet viszont rakni bele a mellékelt ábra alapján fülhallgatót!

Mennyi energia, kreativitás és idő. Imádjuk.

Ezeket olvastad már?

via Magyar konyha

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!