Megkóstoltuk a McDonald's új burgerét, azonnal kezet kellett mosnunk

A McDonald's legújabb burgerét tesztelte a szerkesztőségünk. Lássuk, mi a véleményünk róla!

Nemrégiben jártam Barcelonában, ahol már kapható a McDonald's éttermeiben olyan szendvics, amiben Pulled Pork, azaz tépett hús (is) található. Sajnos mivel akkor inkább a Jóbarátokos Happy Meal menüre voltam kíváncsi, így kihagytam a szaftos húsos hambit, nagy bánatomra. Pár napja azonban a McDonald's appjában megpillantottam, hogy nálunk is elérhető lesz az említett szendvics.

Megkóstoltuk a McDonald's új burgerét, azonnal kezet kellett mosnunk

A Maestro burgercsaládjának legújabb tagja, Pulled Paul november 14-én debütál majd a gyorsétteremlánc egységeiben, azonban az appal rendelkezők már 3 nappal ezelőtt kipróbálhatják. Szóval kaptunk az alkalmon, gyorsan megrohamoztuk a mekit, és kipróbáltuk.

Bemutatjuk Pulled Pault

A szendvics a minőségi alapanyagokat a BBQ-szószos tépett sertéshús gazdag ízvilágával ötvözi, egy új és kiadós csavart nyújtva a hamburgerrajongóknak.

Pulled Paul egy fényes, briósjellegű hamburgerzsemlében érkezik, amelybe sok izgalmas hozzávaló kerül: a szaftos, BBQ-szószos, szálakra szedett sertéshúst a 100% marhahúsból készült hamburgerpogácsára halmozzák. Erre jön még az olvadó, ömlesztett cheddar sajt, a savanyú uborka, a friss rukkolás salátakeverék és a fűszeres zöldborsos szósz.

Szóval igencsak ígéretesnek hangzik a szendvics, de nézzük, milyen a valóságban!

A teszt

A hamburger mérete remek, első ránézésre olyan, amivel egy férfi is jóllakik. Látszik, hogy jó cuccos, szaftból nincs hiány. (Ennek egy része a kezünkön landolt.) Első harapásra remek ízélményt nyújt. A pulled pork kiváló minőségű, szaftos és finom, füstös íze van. A húspogácsa is mennyei, a fűszeres zöldborsos szószról nem is beszélve.

Egy igazán cuccos hamburgerről van szó

A rukkola és az uborka azonban egyáltalán nem illik össze az előbb említett többi összetevővel.

Ezek miatt rögtön a nagy igazság jutott eszünkbe: a kevesebb néha több. Igazából ez jellemzi az egész hamburgert.

Ha csak a pulled pork vagy a marhahús lenne a buciban, sokkal kedvelhetőbb lenne ez a szendvics.

Ennek ellenére mindenkinek azt ajánlom, hogy próbálja ki ezt a szendvicset, mert egyébként egy nagyon finom termékről beszélünk, és abszolút megéri az árát. Nagy menüben ugyanis 3790 forintba kerül, és bőségesen jóllakik vele az ember.

Annyit még pluszban hozzátennénk, hogy a burger annyira szaftos, hogy egyszerűen nem lehet szépen enni, így, ha nem helyben fogyasztjátok, akkor mindenképpen szerezzetek magatoknak sok-sok szalvétát és/vagy nedves törlőkendőt, mert alapos mosakodásra lesz szükségetek utána.


Még több izgalmas tartalmat itt találsz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...