Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mariah Carey arcát kérte a tortájára, félrehallották, valaki egész mást kapott

Nemrég a fél Twittert lázban tartotta az a vicces sztori, amit egy felhasználó osztott meg az Angliában élő unokatestvére születésnapjáról.

 A sztori szerint Siobhan, a szülinapos ugyanis egy Mariah Careyt ábrázoló születésnapi tortát kért a saját bulijára, de a kollégái valamit nagyon félreérthettek, ugyanis az All I want for Christmas előadója helyett Marie Curie-t, a Nobel-díjas fizikus-kémikust sikerült szülinapi pompában applikálni a tortára, díszítésként.

“Az Angliában élő unokahúgom nagyon vágyott egy Mariah Carey születésnapi tortára, és ezt meg is osztotta a kollégáival. A munkatársak sajnos félreértették a kívánságot, így történhetett meg, hogy a nagyon komoly Marie Curie-fotó került a szülinapos tortára.”

Hát igen, az énekesnő és a fizikusnő is M.C. monogrammal rendelkeznek, és bár talán ennyi a közös bennük, úgy látszik, elég is, hogy összekeverjük őket. Bár valljuk be, Marie Curie kevéssé tűnik izgatottnak a képen…

CAREY HELYETT CURIE-TORTA:

Természetesen az internet sem hagyta morbid kommentek nélkül a sztorit:

"Lehet, hogy szuperképességeid lesznek tőle, lehet, hogy rákod … majd eldől, de a radioaktív süti nagyon fincsi lehet” – reflektált az egyik felhasználó Marie Curie radioaktivitással kapcsolatos kutatásaira.

Maga Mariah Carey is kommentálta a történteket, Twitteren köszöntötte fel az ünnepeltet:

“Akár én is lehetnék a tortán, ha nem buktam volna meg matekból… boldog születésnapot, Siobhan!”

Ezeket is nézd meg:

via

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!