Május 1-én a kocsmárosok sem dolgoznak

Ahogy tavaly, úgy idén sem létezhet majális gasztrolimpia nélkül. A Dürer Piknik Parkban keresd a kedvenc kocsmádat, és koccints együtt az ott dolgozókkal!

A kocsmárosoknak is jár a szabadnap, nem? Pláne a munka ünnepén! A Kocsmajálison idén is megtalálod őket. Italt ugyan most nem mérnek, de főzni azt fognak, emellett újfent helyt kell állniuk a különböző ügyességi versenyszámokban is, például így:

A jótékonykodásról most nem feledkezünk el, mert a látogatók adomány jelleggel kóstolhatják majd meg a versenyműveket, az ebből befolyt összeggel a Budapest Bike Maffiát támogatják majd.

A kocsmákról általában az oda látogató vendégek mondanak ítéletet, mostani teljesítményüket azonban egy válogatott szakmai zsűri fogja elbírálni. Ez utóbbiban a NoSalty képviseletében jómagam is részt veszek.

A Kocsmajális tartalmazza egy fergeteges szabadban eltöltött nap minden hozzávalóját, így ha drukkolni szeretnél kedvenc kocsmádnak, nevetni a végrehajtandó feladatokon, vagy csak egy tál finom étel és egy pohár sör mellett kívánsz örülni a napsütésnek, mindenképp itt a helyed. A belépés pedig, ahogy azt megszoktuk: INGYENES

A több mint 20 regisztrált csapat közül néhány: Szimpla, Ankert, Roham, Semmi Extra, Telep, Sandokan, Központ, Jónás, 400, Csendes, Kisüzem.

Helyszín: Dürer Piknik Park, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21

Még több információ itt!

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek