Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A magyarok legjobb hamburgerét már otthon is elkészítheted! – A #HÁZIMENZA LIVE-ban megnézheted, hogyan

Mi az a meal kit, és hogyan készíthetsz otthon is éttermi minőségű hamburgert? A Zing Burger és a Steak&Co, na meg egy kicsit a Nosalty segít neked tökéletesíteni a receptet! 
Csütörtök este különleges #Házimenza Live-val jelentkezünk a Nosalty Instagram-oldalán, vendégünk ugyanis nem más, mint a híres Zing Burger egyik alapítója, Susánszky Ádám lesz, aki bevezet minket az otthoni hússütés rejtelmeibe. Ha te is tudni szeretnéd, hogyan lehet éttermi minőségű húsokat otthon elkészíteni, kapcsolj csütörtök este 7 órakor a Nosalty Instájára! És nem csak ez az egyetlen jó hírünk!
 
 
Az elmúlt időszakban több trend is megvetette a lábát a hazai vendéglátásban. Ilyen például a “meal kit” is, amit a nyári szezonban a Zing Burger fejleszt tökélyre. Elindították az első, előrepácolt hamburger- és grill alapanyagokat házhoz szállító almárkájukat, a Steak&Co-t. Ezzel pedig a Zing Burger lett az első a hamburger piacon, aki kereskedelmi termékként is forgalmazza híressé vált menüit.
 

Itthon is elindult a “meal kit”

Az elmúlt hónapok eseményei minden szempontból felforgatták a világot: minden szereplőt arra késztetett, hogy új megoldásokkal rukkoljon elő. A hazai vendéglátásban sincs ez másképp: gyors házhozszállítást kezdtek el alkalmazni az éttermek, ma pedig már kész ételek mellett előre összekészített, friss alapanyagokból álló boxokat is rendelhetünk. 
 
Susánszky Ádám és csapata szerencsés helyzetben van. Túlélte a tavaszi kritikus időszakot, hamar reagálni tudtak a kialakult piaci helyzetre, hiszen ők is egyből átálltak a kiszállításra. Mindezen felül pedig olyat léptek, mint még senki a hamburgeresek közül: megalapították a Steak&Co-t, vagyis az első hamburger- és grillszettet kiszállító almárkát.
 
 
A cél, hogy előre összekészített és bepácolt, sütésre váró ételeket a Zing Burgertől megszokott magas minőségben szállítsanak ki. A Steak&Co elindulását már régóta tervezte a csapat, azonban miután a piaci helyzet meg is követelte a fejlesztést, nem volt kérdés, hogy előrehozzák az indulást:
 
“Már régóta a fejünkben volt az ötlet, hogy a Zing Burgert kereskedelmi termékként is szeretnénk behozni a piacra, csak eddig kapacitáshiány miatt tolódott ez a projekt. A kialakult helyzetben viszont újra kellett gondolnunk mindent és a lehető leghamarabb reagálni szerettünk volna a   jelenlegi szituációra.” - nyilatkozta Susánszky Ádám, a Zing Burger egyik alapítója.
 

Végre olyan lehet a grillszezon, ahogy megálmodtuk

 
A jól ismert franchise égisze alatt működő Steak&Co megálmodói kiemelten figyeltek arra, hogy kizárólag hazai és izgalmas pácokban eltett marha- és csirkehúsokat kínáljanak otthoni elkészítésre. Így rendelhetünk Angus marhahúspogácsát, magyar gazdaságokból beszerzett friss zöldségeket, sajtokat, valamint pékműhelyből frissen hozott hamburger zsemlét is. A szetteket kedvünk és ízlésünk szerint állíthatjuk össze, amivel nincs más dolgunk, mint az útmutató alapján elkészíteni.
 
Az időzítés pedig nem véletlen. A kialakult helyzet a nyári időszakot is próbára teszi, ám valószínűsíthető, hogy sokkal többet sütünk-főzünk majd a kertben a családdal. 
“Normál piaci körülmények szerint is nyár előtt hoztuk volna forgalomba a szetteket, azonban az idei nyár még inkább az otthoni kerti sütögetésről, grillezésről fog szólni, ehhez pedig mi is szeret-nénk hozzájárulni és segíteni.” – zárta a gondolatot Susánszky Ádám.
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!